ACTIVITEITEN

Naast het voetbalseizoen worden er ook activiteiten en evenementen georganiseerd voor jong en oud.

Blijf hier op de hoogte van al het nieuws en de geplande activiteiten en evenementen.

Agenda volgt…

Activiteitencommissie

Per 2021 heeft Voetbalvereniging Noordbergum een nieuw team samengesteld om de activiteiten en evenementen te organiseren tijdens en rondom het voetbalseizoen. Ons doel is het samen laten komen van leden en niet leden, met activiteiten en evenementen die wel en niet voetbal gerelateerd zullen zijn. Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten tijdens feestdagen, samenkomsten na wedstrijden en diverse avonden zoals, playbackshows, pub-quiz en bingo’s!

Met de huidige maatregelen rondom COVID-19 kunnen wij beperkt organiseren. Maar! We hebben plannen staan… (uiteraard in samenspraak met de Gemeente) Blijf via social media en onze website op de hoogte van alle geplande activiteiten en evenementen. Wij hebben er zin in, van wat we ook mogen en er komen gaat!

Heb je ideeën of suggesties, stuur een mail naar ac@vvnoordbergum.nl

Voetbalvereniging Noordbergum

Reiddekkersstrjitte 51, 9257WP Noordbergum