ACTIVITEITEN

Naast het voetbalseizoen worden er ook activiteiten en evenementen georganiseerd voor jong en oud.

Blijf hier op de hoogte van al het nieuws en de geplande activiteiten en evenementen.

Koningsspelen VVN

Voetbalvereniging Noordbergum organiseert dit jaar de koningsspelen voor de jeugd van 8 tot 16 jaar van Noordbergum. Op woensdag 27 April vanaf 9.30 uur. Iedereen mag zich opgeven ook als je niet lid bent van de voetbalvereniging.

Het is een ochtend met leuke spelonderdelen waaronder een gigantische stormbaan!

Voor de jeugd jonger dan 8 jaar is er ook van alles te beleven zoals een springkussen en spelletjes, zij hoeven zich niet op te geven.

Kampioenschap EI gooien 2022

In de middag organiseert Voetbalvereniging Noordbergum het kampioenschap EI gooien 2022.

Op woensdag 27 April vanaf 13.00 uur.

Deelname vanaf 16 jaar en aanmelden in duo’s via onderstaand formulier of geef het door in de kantine.

Activiteitencommissie

Per 2021 heeft Voetbalvereniging Noordbergum een nieuw team samengesteld om de activiteiten en evenementen te organiseren tijdens en rondom het voetbalseizoen. Ons doel is het samen laten komen van leden en niet leden, met activiteiten en evenementen die wel en niet voetbal gerelateerd zullen zijn. Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten tijdens feestdagen, samenkomsten na wedstrijden en diverse avonden zoals, playbackshows, pub-quiz en bingo’s!

Heb je ideeën of suggesties, stuur een mail naar ac@vvnoordbergum.nl

Voetbalvereniging Noordbergum

Reiddekkersstrjitte 51, 9257WP Noordbergum